Vakkennis en ervaring zijn van levensbelang onder water. De meer dan 30 jaar ervaring in duiken en onderwater video opnames maken in de zeven wereldzeeën zorgen er voor dat Johan elke mogelijke duiklocatie aankan. Met zijn full trimix duikbrevet en de rebreather duikapparatuur van rEvo kan Johan dieptes tot 120 meter aan. Zo komt hij op plaatsen waar weinigen hem zijn voorgegaan.

Technisch duiken is geen doel op zich, maar slechts een middel om te filmen waar weinig anderen komen. Johan is jarenlang actief geweest als testduiker voor rEvo rebreathers en duiken met rebreathers heeft nog weinig geheimen voor hem. Ook Greenforce/Hugyfot, wereldspeler in duiklampen en lampen voor onderwatervideo doen reeds jaren beroep op Johan, die in hun Senior Test Team actief is, om hun film duiklampen te testen.

Johan werkt reeds geruime tijd voor opdrachtgevers zoals productiehuizen en overheden. Hij gebruikt daarvoor de GoPro Hero videocamera in combinatie met de Hugyfot onderwaterbehuizing en Greenforce/hugyfot video verlichting.

Johan deelt zijn kennis en ervaring ook via de Masterclasses van dafactory. In 2017 stonden de Masterclasses "Haal het beste uit je GoPro Hero" op de agenda. De beeldkwaliteit van de compacte en betaalbare GoPro Hero camera is dusdanig geëvolueerd dat hij tot de standaarduitrusting van menig amateur en professioneel videograaf mag gerekend worden.

uCam Facebook

Waarom uCam de GoPro Camera gebruikt.

Lees meer ...

Waarom de Hugyfot behuizing ideaal is voor GoPro Cameras

Lees meer ...

Waarom gebruikt uCam Green Force Lighting Systems?

Lees meer ...

rEvo Rebreathers en uCam, een perfecte match!

Lees meer ...