Wauters vs Waes, voorbereiding klifduiken.

Wauters vs Waes, Tv serie met Koen Wauter en Tom Waes

Wauters en Waes krijgen van Evi Hanssen de opdracht om te gaan klifduiken (van een platform springen, in water op een hoogte van 20 meter) op de wedstrijd klifduiken in Malcesine aan het Gardameer. Ze worden onder meer gecoacht door Orlando Duque.

De twee begonnen hun training in het Olympiabad van Brugge en gaan rustig van 2 meter naar 5 meter naar 7,5 meter en tenslotte naar het 10 meter platform. uCam mocht de trainingen filmen in het Olympiabad.

In het Brugse Olympia zwembad filmde uCam de trainingen waarvan de beelden gebruikt werden tijdens de uitzending.


Mares XR Extended Range Photoshoot.

Onderwater video uCam Malediven Barracuda

uCam kreeg van rEvo Rebreathers de opdracht voor een videoshoot tijdens de officiële fotoshoot van de nieuwe Mares XR lijn.

De foto en videoshoot ging door in de Bergwerk mijn in Nuttlar, het Duitse Sauerland. Deze ondergelopen mijn met ijskoud en kristalhelder water was een ideale plaats om de Mares Extended Range voor te stellen.

De videobeelden worden gebruikt op de Mares stand tijdens vele internationale duikbeurzen.


Spelen met licht, Wevos en Nelos.

Onderwater video met Hugyfot Vision

De 'Cel F&F WEVOS' organiseerde in samenwerking met NELOSAC (Audiovisuele Commissie) de bijscholing 'Spelen met licht' in de duiktank 'Transfo' te Zwevegem, op woensdag 18 oktober 2017.

Een unieke kans voor de onderwaterfotografen en videografen om hun vaardigheden inzake belichting, compositie en creativiteit te actualiseren of zelfs te verbeteren.

uCam was er bij om het geheel op beeld vast te leggen.


Duiktank Transfo, 10.000ste bezoeker.

Onderwater video met Hugyfot Vision

uCam filmde de onderwater feestelijkheden in duiktank Transfo. In twee jaar tijd kwamen 10.000 bezoekers naar duiktank Transfo. Om nog meer duikers te lokken, investeerde de provincie West-Vlaanderen in een onderwatercircuit. Het feestelijke lintje werd onder water doorgeknipt door ex-judoka Gella Vandecaveye.

Bij de opening van de duiktank in 2015 was het gedeputeerde Carl Vereecke (Open VLD) die als eerste een duik nam. Nu liet de Kuurnenaar het officiële onderdeel onder water over aan de meter van de duiktank, judoka Gella Vandecaveye.


Waarom uCam de GoPro Camera gebruikt.

Lees meer ...

Waarom de Hugyfot behuizing ideaal is voor GoPro Cameras

Lees meer ...

Waarom gebruikt uCam Green Force Lighting Systems?

Lees meer ...

rEvo Rebreathers en uCam, een perfecte match!

Lees meer ...